Detingut un home a Sant Feliu per quatre robatoris en farmàcies

Utilitzava el mateix modus operandi i la mateixa roba pels atracaments

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home acusat de quatre robatoris en farmàcies de Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat en vint dies, sempre amb el mateix modus operandi i la mateixa roba, que portava fins i tot el dia de la seva detenció.

Fonts dels Mossos han informat que l'home està acusat de robar una farmàcia en L'Hospitalet l'11 de gener; altres dos en l'Eixample barceloní el 21 d'aquest mes, i una altra més el dia 31 en aquest mateix districte.

L'home lluïa sempre la mateixa roba per perpetrar els atracaments i fins i tot era la que portava quan va ser detingut en els passats dies a Sant Feliu de Llobregat. El lladre entrava a les farmàcies i demanava una medicació que requeria que els empleats anessin a la rebotiga, moment que aprofitava per robar en la caixa registradora.

Captura de pantalla 2022 02 20 a las 17.23.58

Si els empleats l'enxampaven, feia ús de la violència per perpetrar el robatori i sortia fugint. A més de pels robatoris, l'home, de nacionalitat espanyola i nascut el 1975, està acusat d'un delicte de lesions lleus.

Redacció / Fotos-Vídeos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix