Intervenció de Mossos en un ‘rave’ a un balneari abandonat d’Esparreguera

La policia autonòmica catalana, amb el suport de la Policia Local d’Olesa de Montserrat, ha envoltat l’espai de festa on participaven un centenar de persones

Agents dels Mossos d'Esquadra han envoltat aquest diumenge, al costat de la Policia Local d'Olesa de Montserrat, un balneari abandonat, anomenat ‘La Puda’, al municipi d'Esparreguera en el qual se celebrava una 'rave' que va començar divendres passat. La festa ha aplegat un centenar de persones.

Captura de pantalla 2022 02 13 a las 17.34.48

Des d'ahir dissabte no es permet l'accés de vehicles als voltants d'aquest balneari, al mateix temps que als qui surten d'aquí se'ls fan proves d'alcoholèmia i de drogues, segons han indicat fonts de la policia autonòmica catalana. Els grups de joves que han abandonat la festa per anar a buscar els cotxes aparcats al costat de la carretera i als camins s'han trobat multes als vehicles perquè no estaven ben estacionats.

Des d'aquest matí ja no s'escolta música procedent d'aquest balneari abandonat, si bé encara queden a l'interior del recinte -encara que fora de l'edifici- algunes persones, afegeixen les esmentades fonts.

ESP185

Què és un rave

Concentració festiva d'aficionats a la música house o techno, que generalment se celebra sense autorització en un edifici abandonat o a l'aire lliure.

Redacció / Fotos: Arxiu-CCMA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix