Un motorista mor en xocar contra un senglar a Abrera

El tràgic succés ha passat en el quilòmetre dos de la carretera BV-1201

Un motorista ha mort aquest diumenge en xocar el seu vehicle contra un senglar en la carretera BV-1201, al seu pas pel municipi d'Abrera. El Servei Català de Trànsit ha informat aquest diumenge que el succés ha tingut lloc cap a dos quarts de dotze del matí al quilòmetre 2 de la carretera BV-1201, en sentit Martorell.

Segons Trànsit, per causes que encara s'investiguen, el motorista ha col·lisionat amb un senglar i, a conseqüència de l'impacte, ha mort. Al lloc del sinistre s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema Mèdic d'Emergències (SEM).

Amb la d'avui són set les persones que han mort en accident de trànsit des que va començar l'any a les carreteres interurbanes de Catalunya.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix