Dos detinguts per extorquir persones a les quals gravaven en cites sexuals

Contactaven amb les víctimes a través del telèfon mòbil i els reclamaven diners

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Martorell, segons fonts policials, dos homes acusats d'intimidar i extorquir dues persones a les quals havien gravat mantenint relacions sexuals per exigir-los després pagaments continuats a canvi de no fer-los mal i no difondre les imatges. Els dos detinguts, als quals s'imputa la participació en delictes d'amenaces, coaccions i extorsions, són dos homes de nacionalitat dominicana, de 23 i 30 anys, veïns de Barcelona.

FFRbBjdXwAUDD k

Les víctimes, que havien utilitzat webs de contactes per tenir cites sexuals, van ser gravades de manera fraudulenta i poc després van començar a rebre amenaces a través del telèfon mòbil, reclamant-los diners de manera continuada. Segons ha informat la policia autonòmica en un comunicat, a una de les víctimes, tots homes, li van arribar a enviar fotos de persones decapitades i el van amenaçar tant a ell com la seva família.

FFIK4G0XMAAvFFT

La policia, que coneix aquesta modalitat delictiva com a 'sextorsió', ha dit que els denunciants van efectuar els pagaments a través d'una aplicació que connecta el número de telèfon amb un compte bancari i d'un servei d'enviament de diners. En un cas, els detinguts van reclamar, fins i tot amb amenaces de mort, 400 euros, en un primer moment, i van anar pujant fins a mil euros, que la víctima ja es va negar a pagar. En l'altre cas, la víctima va fer front a tres peticions de 500 euros sota amenaça de fer públiques les imatges i de danyar la seva família. Els Mossos, que van dur a terme les detencions el passat 24 de novembre, mantenen oberta la investigació i no descarten nous arrests.

Els arrestats van quedar en llibertat pendent de ser citats pel jutjat de Martorell. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix