Troben mort John McAfee a la seva cel·la de la presó de Can Brians 2

Tot apunta que el creador del famós antivirus informatiu s’hauria suïcidat

John McAfee, de 75 anys, creador del famós antivirus informàtic del mateix nom, va ser trobat mort aquest dimecres en la seva cel·la al centre penitenciari de Can Brians 2 (Sant Esteve Sesrovires), el mateix dia que la Justícia espanyola va comunicar la seva decisió d'extradir-lo als Estats Units.

McAfee, que anava a ser extradit per presumpta evasió d'impostos, s'hauria suïcidat en la seva cel·la de la presó de Brians 2 en la localitat de Sant Esteve Sesrovires, segons fonts penitenciàries. El personal de vigilància i dels serveis mèdics de la presó va intervenir ràpidament per a intentar reanimar-li, però finalment va certificar la seva mort, les causes de la qual investiga una comitiva judicial que es va desplaçar a la presó encara que, segons aquestes fonts, tot apunta al fet que es va llevar la vida.

780 0008 5924065 8befade8d62b42b4c824e76cd9b566fcver2

Detingut a l’aeroport del Prat

John Mcafee va ingressar a la presó, de manera preventiva, el 4 d'octubre del passat any per ordre de l'Audiència Nacional espanyola, que aquest mateix dimecres havia comunicat la seva decisió d'extradir-lo als Estats Units on era acusat d'evasió d'impostos en haver ocultat elevats ingressos entre 2016 i 2018. McAfee va ser arrestat a l'octubre en l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat quan es disposava a viatjar a la ciutat turca d'Istanbul.

Durant la vista d'extradició, l'empresari estatunidenc, el deute tributari del qual Estats Units s'eleva a més de quatre milions de dòlars, va assegurar haver pagat milions de dòlars en impostos i va dir ser víctima d'una persecució política per haver denunciat corrupció en l'agència tributària.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
183

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix