Detenen al Prat un home reclamat per robatori per les autoritats belgues

El detingut utilitzava una identitat falsa en què constava com a menor i els robatoris eren extremadament violents

Els Mossos d'Esquadra del Grup de Recerca  Activa de Fugitius (GRAF) van detenir, entre els dies 27 i 29 d’abril, quatre homes d’entre 24 i 64 anys, de nacionalitats marroquina, polonesa, alemanya i romanesa com a presumptes autors de diversos delictes i que estaven fugits de les autoritats judicials que els reclamaven.

El 27 d’abril els agents van detenir al Prat del Llobregat un home reclamat per les autoritats belgues per diversos robatoris amb violència i intimidació comesos a Bèlgica. El detingut utilitzava una identitat falsa en què constava com a menor i els robatoris eren extremadament violents.

3338950

Un dia després, els mossos van detenir en una associació cannàbica de l’Hospitalet de Llobregat un home reclamat per les autoritats alemanyes per delictes contra la salut pública. I el 29 d’abril els agents del GRAF van realitzar dues detencions a Lloret de Mar. La primera detenció va ser la d’un home romanès que vivia en una urbanització d’alt standing amb la seva família i tenia una ordre de detenció emesa per les autoritats franceses per delictes contra la salut pública. L’home aprofitava que tenia una empresa de transports per introduir en territori francès les substàncies. El segon detingut  de nacionalitat polonesa tenia una ordre emesa per les autoritats del seu país per delictes contra el patrimoni.

Els agents van detenir els quatre homes que van ingressar en presó preventiva a l’espera de ser extradits al país reclamant.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix