Desallotgen una festa il·legal a Viladecans amb més de cent persones

Els participants a la trobada anaven sense mascareta i no mantenien les distàncies de seguretat

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Viladecans han desallotjat aquesta matinada una festa il·legal on hi havia més d'un centenar de persones que anaven sense mascareta i que no mantenien les distàncies de seguretat, segona informa l'ACN. Les persones havien estat convocades a través de les xarxes socials per a participar a la festa.

EgqFEwdWsAE2Suj

La Policia Local de Viladecans i els Mossos han actuat després que s'informés que hi havia una concentració d'entre 100 i 120 vehicles a l'aparcament de la reserva Remolar-Filipines. L'actuació policial ha implicat sis agents de la policia local de Viladecans, cinc mossos de la ciutat, dues patrulles més d'altres comissaries i una furgoneta dels ARRO.

Segons la policia autonòmica han estat denunciades un total de 95 persones per incompliment de les mesures sanitàries pel coronavirus.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix