Detingut per conduir begut i drogat i provocar un accident a Esplugues

El conductor del turisme va fugir d'una patrulla de trànsit, posant en risc la resta d'usuaris de la via, i va acabar col·lidint amb un fanal

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el divendres 14 d'agost, un home de 28 anys, com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i per conduir sota l'efecte de l'alcohol i les drogues a Esplugues de Llobregat.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 07 hores, quan agents de l'Àrea Regional de Trànsit, que estaven realitzant un patrullatge dinàmic, per la B-23, en sentit Barcelona, van observar un vehicle, amb tres ocupants al seu interior, que avançava la resta de vehicles, a gran velocitat, fent ziga-zagues, sense senyalitzar, acostant-se perillosament a la resta d'usuaris de la via. Els agents van intentar que el conductor del turisme aturés el vehicle, però va donar un cop de volant i va fugir del lloc en direcció de Barcelona, conduint de forma temerària i posant   en perill la resta d'usuaris de la via.

EfuHB4GWAAI53O5

Minuts més tard, dotacions de la comissaria d'Esplugues de Llobregat, que havien anat a recolzar els agents de trànsit, van localitzar el vehicle, amb les portes obertes i sense ningú al seu interior. Havia patit un accident i havia xocat amb diferents elements de la via pública.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar els tres ocupants del turisme, caminant pel carrer, a l'alçada d'Esplugues de Llobregat. Els agents en observar la simptomatologia que presentava el conductor del turisme, que anava sense sabates, el van sotmetre a les proves de detecció de substàncies estupefaents i va donar positiu en el consum de diverses drogues, com cànnabis i amfetamines.

Un cop se li va practicar la prova d'alcoholèmia, va donar una taxa de 0,51 mg/l en aire expirat, més del doble del límit permès.

Finalment el conductor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i conducció sota els efectes de l'alcohol. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix