Desmantellen una plantació de marihuana en un edifici de Viladecans

La instal·lació elèctrica sobrecarregada va causar un incendi, amb dos ferits per inhalació de fum, que va permetre la troballa de la plantació
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir el divendres, 7 d’agost, un home, de 68 anys i veí del municipi de Viladecans, com a presumpte autor d’un delicte d’incendi per imprudència greu, un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
200817 NdP 090 RPMS F1Els fets van succeir el mateix dia, cap a la 1h de la matinada, quan els agents van tenir coneixement d’un incendi en un soterrani d’un domicili del municipi de Viladecans. L’incendi va generar una gran emissió de fum tòxic que va requerir la intervenció immediata del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Com a conseqüència de l’incendi, dues persones que vivien als pisos superiors de l’edifici van ser traslladades a un centre mèdic per ser ateses per inhalació de fum. Els investigadors van comprovar que al soterrani de l’edifici hi havia diverses estàncies dedicades al cultiu intensiu de marihuana i que la instal·lació elèctrica sobrecarregada havia estat la causa de l’incendi.
200817 NdP 090 RPMS F2
Davant les evidències, els investigadors van detenir el responsable del cultiu, present al lloc, com a com a presumpte autor d’un delicte d’incendi per imprudència greu, un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
200817 NdP 090 RPMS F4
Els agents van comissar unes 700 plantes de marihuana, en diferents estadis de creixement, una bossa plena de cabdells de marihuana i diferents estris com per exemple una balança de precisió i una assecadora de plantes. Els investigadors calculen que el valor de la plantació en el mercat il·lícit de més 36.000 euros. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix