Una baralla a Cornellà acaba amb un home ferit per ganivetades

L’autor de l’agressió va fugir del lloc dels fets i la víctima va ser traslladada a l’Hospital de Bellvitge

Segons ha pogut saber La Premsa del Baix, el passat divendres 21 de febrer es va produir una baralla al Passeig dels Ferrocarrils Catalans, a l’alçada del número 82, on va resultar ferit per arma blanca un home a la zona de l’abdomen. La víctima, que va ser traslladada amb ambulància a l’Hospital de Bellvitge, està fora de perill.  

Captura de pantalla 2020 02 24 a las 9.40.49

Els fets van passar a les deu del vespre quan dues persones van iniciar una baralla i un d’ells va treure una navalla ferint a l’altre. L’autor de l’agressió va fugir dels llocs dels fets sense que els Mossos d’Esquadra o la Guàrdia Urbana poguessin detenir-lo.

Redacció / Fotos: Google Maps-S.L.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix