Tres dies de dol a Vallirana per la mort de tres persones en un accident

El succés ha passat quan un dels cotxes ha fet un canvi de sentit prohibit i l’altre l’ha envestit

L’Ajuntament de Vallirana ha decretat tres dies de dol per la mort de tres persones ahir dissabte 25 de gener a Vallirana en un accident de trànsit a l’N-340. L’accident s’ha produït en el punt quilomètric 1.231 de la carretera a les 13.51 hores.

EPIShkBXUAAPAoI

Els fets van passar quan un cotxe estava fent un canvi de sentit prohibit i un altre l'ha envestit. Una de les víctimes mortals és el conductor del vehicle que va fer la infracció, un jove de 19 anys (Pol -veí de Vallirana-), que viatjava sol. Les altres dues víctimes són dues dones (Núria i Conchi -veïnes de Vallirana i Esplugues-) que viatjaven en l'altre turisme. Les dues han quedat ferides crítiques i han mort als hospitals de Bellvitge i la Vall d'Hebron, on havies estat traslladades. L'accident ha fet activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques.

1579970458597

El consistori baixllibregatí, en un comunicat, ofereix el seu condol i tots els recursos necessaris als familiars i amics de les persones difuntes en aquest moment tan difícil.

Redacció / Fotos: CCMA-Trànsit

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix