Un home mor a Castelldefels en caure d'un primer pis mentre treballava

L’home, de 55 anys d’edat i veí de Gavà, estava reparant una taulada d’un edifici

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Castelldefels han rebut avui l’avís que, cap a les 09.30 h del matí, un home de 55 anys ha caigut des d’un primer pis i ha mort. La víctima, de nacionalitat espanyola  i veí de Gavà, estava treballant en la reparació de la teulada i, per causes que encara es desconeixen, ha caigut per un celobert des d’una altura aproximada de vuit metres. El lloc del succés ha estat a la Ronda Ramón Otero Pedrayo, número 21.

Captura de pantalla 2019 06 12 a las 17.09.06

Quan han arribat les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)  l’home ja era mort i no han pogut fer res per salvar-li la vida. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Gavà i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix