Presó per a un santjoanenc per sis robatoris en domicilis

Els investigadors van detenir-lo minuts després de cometre dos robatoris en immobles de Castelldefels i Gavà quan anava en un vehicle sostret dies abans d'un dels habitatges violentats

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el dimecres 8 de maig, un home de nacionalitat albanesa, de 29 anys i veí de Sant Joan Despí, com a presumpte autor de sis delictes de robatoris amb força a interior de domicili a l'àrea metropolitana de Barcelona i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.

La investigació es va iniciar a començaments d'aquest mes de maig, quan els investigadors van tenir coneixement de quatre robatoris amb força a interior de domicili, en dos dies, a la zona del Baix Llobregat Nord. Els autors dels fets havien accedit a cases dels municipis de Collbató, Molins de Rei i Sant Esteve de Sesrovires. Els lladres es van endur joies, perfums i diners en efectiu, entre altres objectes, i inclús en un dels robatoris, van aconseguir endur-se un vehicle que van utilitzar posteriorment per perpetrar la resta de robatoris.

151010 Ndp 055 RPMN Mossos dEsquadra Robatoris domicilis Cerdanyola del Vallès 5

Gràcies a les gestions d'investigació, el 8 de maig, els agents van localitzar el vehicle sostret, amb dos ocupants al seu interior i van aconseguir aturar-lo a Sant Joan Despí, tot i que, quan els homes es van veure sense sortida, van envestir, fent marxa enrere, un dels vehicles policials. Finalment, els agents van aconseguir detenir un dels homes, que va intentar amb violència escapolir-se, arribant inclús a agredir a dos dels agents.

DChKb6kXoAE54 3

Durant l'escorcoll, els investigadors van localitzar les claus d'un vehicle de lloguer, utilitzat pels autors per desplaçar-se abans de cometre els fets delictius i, en una zona boscosa propera, una bossa amb eines utilitzades per cometre robatoris amb força, com per exemple un mall, tornavisos, potes de cabra i llanternes, entre altres objectes. A més a més, els agents van localitzar també en una altra maleta objectes presumptament sostrets aquella mateixa nit, minuts abans de la seva detenció, en dos domicilis dels municipis de Castelldefels i de Gavà, com ara roba i complements de luxe. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Els investigadors han retornat la majoria dels objectes recuperats als seus legítims propietaris. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos:  Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix