Detenen una dona de Cornellà per robar a persones d’edat avançada

Va sostreure uns 7.000 euros i joies valorades en 3.600 euros en domicilis de Cervelló i Sant Andreu de la Barca

Una dona espanyola, de 45 anys i veïna de Cornellà de Llobregat, va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa als municipis de Cervelló i de Sant Andreu de la Barca.

A mitjans del mes de juliol un analista de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell va detectar diverses vendes irregulars a diferents establiments de compravenda d’or al municipi de Cornellà de Llobregat per part d’una dona que treballava fent tasques assistencials a persones d’edat avançada al municipi de Sant Andreu de la Barca. Els investigadors van recercar altres possibles vendes de joies sostretes i van comprovar, en realitzar comprovacions en establiments de compravenda d’or, que durant els anys 2017 i 2018, la dona havia rebut gairebé un total de 3.600 euros per les vendes de múltiples joies. Així mateix, els investigadors van contactar amb els familiars i les persones per a les quals estava treballant actualment al municipi de Sant Andreu de la Barca i també amb les que havia treballat l’any anterior al municipi de Cervelló.

Dl6U7H7WwAI N t

S’aprofitava de la confiança

Els agents van comprovar que la treballadora domèstica s’aprofitava de la confiança plena de les víctimes, cinc persones d’edat avançada, i dels seus familiars, per tal de sostreure diners, en total uns 7.000 euros en efectiu i joies de les cases on treballava. Inclús en una ocasió la dona havia utilitzat la targeta de crèdit d’una de les seves víctimes per a realitzar un reintegrament en un caixer automàtic i l’havia tornat al seu lloc per a no aixecar sospites.

Finalment, el 28 d’agost els investigadors van detenir la dona com a presumpta autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa. L’arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor la va deixar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarta localitzar noves víctimes.

  

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix