Ingressa a presó un viladecanenc per robatoris a la comarca i Garraf

El lladre, amb 14 antecedents per delictes de la mateixa tipologia, intimidava les víctimes amb arma blanca perquè li lliuressin els diners de la caixa o els que portessin a sobre en aquell moment

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà van detenir un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Viladecans, com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació.

El fet que va motivar aquesta detenció es va produir el 6 de juliol d'enguany quan un repartidor de menjar preparat va patir un robatori amb violència i intimidació a la via pública, a Viladecans. Un home el va abordar quan sortia d'un immoble on havia portat una comanda de menjar i amenaçant-lo amb una arma blanca li va sostreure el telèfon mòbil i 175 euros en efectiu.

DiOH5GZX4AABEnk

Arran de la denúncia dels fets, els investigadors van identificar plenament l'autor del robatori i el van detenir quatre dies després del robatori, l'11 de juliol, a la mateixa població de Viladecans. Així mateix, les indagacions fetes pels investigadors han permès resoldre set robatoris violents més realitzats pel mateix autor, cinc al Baix Llobregat i dos al Garraf, a botigues, farmàcies i repartidors.

El detingut, amb 14 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mosso d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix