La presumpta violada a Molins declara que la van penetrar cinc nois

Els detinguts per l’agressió sexual múltiple van al·legar que les relacions van ser consentides

La noia que va denunciar una violació sexual múltiple a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei el passat 19 de maig va declarar en diverses ocasions davant la policia i del jutjat que la van penetrar vaginalment cinc nois.

El relat judicial, segons explica l’ACN, recull que la jove va sortir de la discoteca i se’n va anar amb uns nois a comprar cocaïna per continuar la festa. En tornar un altre cop a la discoteca, la jove va baixar d’aquest cotxe per marxar cap a casa. Va ser aleshores quan, segons el relat de la víctima, cinc joves que viatjaven en un altre cotxe la van agafar violentament i la van ficar al maleter.

Violaciones La Manada Reportajes 317733108 83898472 1024x576

Relat

La jove va explicar que el cotxe va circular durant uns quinze minuts i que després es va aturar en un descampat. Dos dels presumptes agressors la van treure del maleter i la van forçar a mantenir relacions sexuals. Un la va agafar pels braços i l’altre la va començar a penetrar vaginalment. Segons l’ACN, la noia va dir que el que li agafava els braços era gros i d’origen gitano, i que aquest després la va obligar a fer-li una fel·lació i va ejacular sobre d’ella. L’altre agressor la va intentar penetrar analment, sense aconseguir-ho. Relata que després la van penetrar els altres tres, també vaginalment.

Després la van tornar a ficar al cotxe i el conductor va començar a cridar que calia deixar-la perquè no els comportés problemes. La van abandonar en un lloc que la víctima no coneixia, i va caminar fins a una estació. A l’atestat judicial de mesures cautelars també es posa de manifest que hi ha vídeos i fotografies del fet.

Relacions consentides

En la seva defensa, els detinguts van explicar tant a la policia com al jutjat que les relacions que havien mantingut amb la jove havien estat consentides. Cal recordar que hi ha sis detinguts per aquests fets que estan en llibertat provisional. Els arrestats van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 1 de Sant Boi de Llobregat entre dijous i divendres passat i la jutge va acordar per a ells les mesures cautelars que va sol·licitar la Fiscalia.

029165

Així, els sis acusats van quedar en llibertat provisional i la jutge els ha retirat els telèfons mòbils per comprovar si contenen proves per a la investigació. La jutge també els va imposar una ordre d’allunyament de la víctima i la prohibició de comunicar-se amb ella per cap mitjà i els va retirar el passaport.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix