Detinguts tres lladres per robar a Castelldefels i Gavà

Els Mossos van enxampar dos homes quan acabaven de cometre un robatori en un domicili i un tercer in fraganti en un restaurant 

Dos homes espanyols, de 41 i 54 anys i veïns de Castelldefels, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d'un robatori amb força a interior de domicili a Castelldefels. 

Els fets van succeir cap a les 19.00 hores, quan les patrulles van ser alertades que dos homes havien sortit corrents de l'interior d'una casa del municipi de Castelldefels i havien fugit amb un turisme. Immediatament les dotacions policials es van adreçar al lloc i van comprovar que, efectivament, els lladres havien aconseguit forçar la porta d'accés al jardí de la casa així com la porta d'accés al domicili trencant el passador. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis una de les patrulles que realitzava la recerca dels autors dels fets va localitzar el vehicle en el qual havien fugit estacionat en doble fila davant d'un bar en un dels carrers del municipi. A l'interior del turisme els agents van observar al terra, a la part de l'acompanyant, un martell, que podria haver estat utilitzat per perpetrar el robatori. Els agents es van apropar a l'establiment i van localitzar a la mateixa porta el titular del vehicle, el qual coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis, juntament amb tres homes més asseguts en una taula. Un d'aquests homes també coincidia plenament amb la descripció aportada. Davant les evidències, els agents van detenir els dos homes com a presumptes autors dels fets delictius. Els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Gavà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

DaB6lcXWsAAtlb3

Robatori en un restaurant

El dia anterior, els Mossos d'Esquadra van detenir un home espanyol, de 32 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un robatori amb força en un restaurant del municipi.

Els fets van succeir, cap a les tres de la matinada, quan els agents van ser alertats que estava sonant l'alarma d'un restaurant del municipi de Gavà. Immediatament les dotacions policials es van adreçar al lloc i van sorprendre el lladre a l'interior de l'establiment. Havia utilitzat una escarpa per forçar la porta posterior d'accés a l'establiment. El detingut va passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Gavà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix