Detingut un home per robar en 12 punts de venda de loteria

El lladre havia forçat les portes d’accés i s’havia endut butlletes de premi directe per valor de més de 2.300 euros a Castelldefels, Gavà i Viladecans

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de Gavà van detenir un home de nacionalitat marroquina, de 29 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força a punts de venda de loteria.

La investigació es va iniciar el 8 de febrer quan els investigadors van tenir coneixement de sis robatoris amb força a punts de venda d’una corporació sense ànim de lucre amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat visual al municipi de Castelldefels. El lladre havia forçat les portes d’accés dels punts de venda amb una eina tipus tornavís i s’havia endut diners en monedes i butlletes de premi directe per valor de 715 euros.

mossos detencio cecs 1

Uns dies després es van produir sis robatoris amb força en més punts de venda aquest cop als municipis de Gavà i de Viladecans. Els lladre havia aconseguit endur-se butlletes de premis directe per valor de més de 1.600 euros.

mossos detencio cecs 2

Aquests robatoris comesos sobre el mateix tipus de punts de venda i la concentració de fets en un període molt breu de temps van permetre considerar als investigadors que es tractaria del mateix autor.

Les tasques d’investigació van permetre identificar al presumpte autor dels 12 robatoris, un home amb 35 antecedents policials, 16 d’ells dels darrers mesos i de la mateixa tipologia delictiva.

Finalment, el dia 4 de març agents de seguretat ciutadana de l’Hospitalet de Llobregat el van detenir per amenaces, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Els investigadors de Gavà van tornar a detenir-lo pels 12 robatoris amb força investigats. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix