Ingressa a presó un home per sis robatoris amb intimidació

El lladre va cometre robatoris amb violència i intimidació a Martorell, El Prat de Llobregat, Bellpuig i Barcelona

Els Mossos d'Esquadra de les Unitats d’Investigació de Martorell i Sants-Montjuic, conjuntament amb la Unitat Central d’Atracaments van detenir un home, de 46 anys, nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació a diferents poblacions de Catalunya.

Els fets que van motivar les indagacions de la unitat d’investigació de Martorell van tenir lloc el 9 de novembre. A les 16.30 hores aproximadament, un home, amb la cara mig coberta, va intimidar amb una arma de foc les caixeres d’un establiment comercial de Martorell, va sostreure els diners en metàl·lic de la caixa enregistradora de la botiga i va fugir del lloc del robatori.

Al dia següent, 10 de novembre, poc després de les 5 de la tarda, una altra botiga de la mateixa marca, aquesta vegada a la població de Bellpuig (Urgell), va patir un robatori violent amb el mateix modus operandi que el dia anterior a Martorell. D’aquest segon comerç també es va emportar els diners de la caixa.

Tres dies més tard, el 13 de novembre, el mateix home va fer un robatori amb intimidació a una sucursal bancària al Prat de Llobregat, on també va amenaçar els treballadors amb una arma de foc, es va emportar una quantitat de diners en metàl·lic i també va aconseguir fugir del lloc.

Els investigadors van concloure que es tractava del mateix autor en tots els casos i, una vegada el van identificar van iniciar-ne la recerca amb l’objectiu de detenir-lo i aturar la seva intensa activitat delinqüencial.

Fruit de les investigacions de les diferents unitats implicades en la seva detenció, al mateix autor se li atribueixen també tres robatoris amb violència i intimidació fets en només dos dies, el 2 i 3 de novembre d’enguany, a usuàries de caixers automàtics del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona.

En aquests tres darrers casos l’atracador abordava les víctimes i les intimidava quan sortien dels caixers, obligant-les a lliurar-li les quantitats de diners que havien tret dels caixers automàtics, sota amenaça de punxar-les.

En el dispositiu destinat a la detenció de l’atracador van participar les unitats d’investigació de Martorell Sants-Montjuic i de la Unitat Central d’Atracaments i, finalment, el 18 de novembre se’l va detenir a Igualada (Anoia). L’arrestat, amb 13 antecedents per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
189

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix