Detingut un home a Martorell per conduir triplicant la taxa d'alcoholèmia

Quan estava circulant en sentit contrari per l'autopista, va realitzar un canvi de sentit ocupant els carrils de la via

Un home finlandès de 27 anys i sense domicili al nostre país, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol, a l'autopista AP-7, a l'altura de Martorell.

Els fets van tenir lloc el mateix dia quan els agents van rebre un avís, cap a les 00.15 hores, que un vehicle estava circulant en sentit contrari per l'AP-7, aproximadament a l'altura del punt quilomètric 186.

Immediatament les patrulles es van adreçar a l'autopista, van accedir-hi per l'accés de Sant Sadurní d'Anoia i van fer recerca del vehicle en sentit Girona. Així mateix van rebre l'avís d'una dotació de manteniment de la via que hauria localitzat el turisme a l'altura del punt quilomètric 186, circulant en sentit contrari cap a Barcelona, però que hauria fet un canvi de sentit, ocupant els carrils i que hauria continuat la seva marxa en direcció Girona.

mossos mataro

Poc després, els agents van localitzar un turisme, al carril esquerre de la via, circulant a poca velocitat. Davant del risc els agents van obligar al conductor del turisme a apartar-se al voral, on no hi havia perill per a la resta d'usuaris de la via.

El conductor, que anava acompanyat de la seva parella, desprenia una forta olor a alcohol i presentava símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. A més a més, els agents van observar diverses llaunes de cervesa buides al terra del turisme i als seients.

Els agents van realitzar la prova de detecció alcohòlica i el resultat va ser de 0,74 mg/l d'aire expirat, gairebé el triple de la taxa permesa legalment que és 0,25 mg/l. Finalment van detenir el jove, amb residència a Finlàndia, per conducció temerària i per conduir sota els efectes de l'alcohol i van immobilitzar el vehicle.


Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix