La platja del Prat, molt afectada pel temporal marítim

Han quedat desplaçades o trencades passeres d’accés a la sorra i hi ha una gran quantitat de residus que han acabat a la sorra

Durant el darrer cap de setmana, a causa del fort temporal, la majoria de les 41 platges metropolitanes han sofert desperfectes. Les afectacions més importants en mobiliari ha produït a les platges del nord:  Montgat, Badalona i Sant Adrià. Al sud cal destacar El Prat de Llobregat.

Una gran quantitat de passeres d’accés a la sorra han quedat desplaçades i/o trencades. En total, caldrà substituir unes 150 passeres, el que suposa uns 500 metres lineals d’aquest equipament.També algunes dutxes necessitaran reparació després de quedar malmeses per l’onatge. A banda, una gran quantitat de residus han acabat a la sorra, el que requerirà tasques especials de neteja.

part temporaal

L’AMB, administració competent en el manteniment d’aquestes platges, ja ha iniciat els treballs de reparació i condicionalment, i dedicarà una quantitat extra de personal i mitjans per fer front a aquest episodi. Mentre que les feines de neteja estaran enllestides aproximadament en una setmana, la restitució de tots els equipaments i mobiliari s’allargarà fins a principis de febrer, donada la severitat del temporal.

Una altra de les primeres tasques que es duran a terme és el buidatge de sorra davant dels sobreeixidors i conduccions d’aigües pluvials, de manera que si hi ha més pluges, l’aigua pugui arribar sense problemes al mar.

Per la seva banda, el Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente s’encarregarà de redistribuir la quantitat de sorra, ja que algunes platges n’han acumulat mentre que altres en tenen dèficit.

Aquest temporal ha tingut lloc quan ja s’havien enllestit les feines de neteja i condicionament, per part de l’AMB, d’un altre episodi similar viscut el passat 20 de desembre.

Redacció / Fotos: AMB

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix