Un incendi afecta una empresa de plàstics a La Palma

El foc, que cremar part de la producció i emmagatzematges, no es va propagar a les naus contigües ni va registrar cap ferit

Ahir al matí, a les 09.59 hores, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un incendi a una empresa de plàstics de La Palma de Cervelló, situada al quilòmetre 5 de la carretera BV-2421. El foc va afectar la part de producció i emmagatzematges de la nau d’uns 120 m2 i va col·lapsar el sostre. No es va registrar cap ferit.

incendi La Palma 2

Els Bombers, que van donar l’incendi per controlat al voltant de les 12.00 hores del migdia, van poder aturar-ne la propagació i evitar que resultessin afectades les naus contigües. En el dispositiu d’extinció van treballar quinze dotacions terrestres.

Cotxe cremat

D’altra banda, cinc vehicles de Bombers de la Generalitat es van desplaçar a un centre comercial de Castelldefels per sufocar un incendi d’un cotxe estacionat en el pàrquing interior del recinte. El foc es va apagar ràpidament sense que hi hagués cap afectació més.

Redacció / Fotos: Bombers de la Generalitat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix