Detingudes a Esplugues dues persones que fugien amb droga

Se'ls ha intervingut un quilo de cocaïna, altres quantitats més petites de diverses substàncies com ketamina i 4.000 €.

Segons informa l’Ajuntament d’Esplugues, la Policia Local ha detingut dues persones, a les quals se'ls ha intervingut un quilo de cocaïna, altres quantitats més petites de diverses substàncies com ketamina i 4.000 € en bitllets de 50. Els detinguts han estat J.M.B.H., un home de 40 anys de Sant Feliu de Llobregat, i J.C.N., una dona de 29 anys, de Sant Joan Despí. Tots dos tenen diversos antecedents delictius i ara se'ls imputen un delicte contra la seguretat del trànsit i un altre contra la salut pública o tràfic de drogues.

Control preventiu

Els sospitosos van ser detectats en el decurs d'un control preventiu al Camí de Can Nyac al voltant de les 23.45 hores d’ahir dimecres 8 de juny, en fer una maniobra evasiva per eludir el control policial. Van iniciar una perillosa fugida conduint una motocicleta. En el decurs de la persecució, van realitzar diverses maniobres que van posar en perill la seguretat d'altres conductors. Finalment, són interceptats al carrer Laureà Miró gràcies a la ràpida coordinació i suport d'altres unitats de Policia Local.

Part de la droga recuperada ha estat localitzada gràcies a la participació de la Unitat Canina de la Policia Local d'Esplugues. Una part va ser presumptament llançada durant la fugida i una altra es va trobar amagada al cos dels detinguts.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix