Investigada una dona per cultivar marihuana en un pis de Cornellà

La jove hauria enganxat il·legalment la llum i tenia una instal·lació preparada pel cultiu d’aquestes plantes.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van investigar una dona com a presumpte autora d’un delicte de salut pública per cultivar marihuana en un pis d’aquesta localitat, defraudació del fluid elèctric, danys, entrada a domicili aliè i realització arbitrària del propi dret. La investigada, de 26 anys, és de nacionalitat espanyola i veïna de Cornellà de Llobregat.

Desnonament

Els fets van tenir lloc el dimarts 05 d’abril, cap a les 11 del matí, quan una comitiva judicial  estava realitzant un desnonament d’un pis ocupat a Cornellà de Llobregat. Els funcionaris actuants es van trobar una plantació de marihuana en una de les habitacions, motiu pel qual van avisar als Mossos d’Esquadra. Moments abans, el vigilant que acompanyava la comitiva judicial havia vist una jove que en veure’ls hauria marxat del portal.

Un total de 95 plantes

Els agents que es van adreçar al lloc van comprovar que efectivament dins d’una de les habitacions hi havia 95 plantes de marihuana. A més, van comprovar que els caixetins de la llum estaven enganxats il·legalment i que hi havia una instal·lació preparada pel cultiu d’aquestes plantes, juntament amb diversos productes químics que s’utilitzen per al seu creixement. També van localitzar la documentació de la dona que estaria ocupant el pis. Els agents van comissar les plantes i les van traslladar a dependències policials.

FotomarihuanapisCornella 3

L’endemà, uns veïns van alertar als Mossos d’Esquadra que hi havia dues persones que intentaven forçar l’accés al pis desnonat. En arribar els agents van veure un noi i una noia que haurien forçat una de les finestres i estaven intentant entrar a l’interior del pis. La jove, que era qui presumptament havia ocupat el pis, va manifestar que volia recollir els seus efectes personals de l’interior.

Fotomarihuanapis Cornella2

Finalment, davant dels fets, els agents van citar els dos joves per a declarar en seu policial pels fets. La jove va quedar investigada pels delictes contra la salut pública, de defraudació de fluid elèctric, de danys, d’entrada en domicili aliè i realització arbitrària del propi dret. El jove va ser investigat per un delicte de danys i un delicte d’entrada en domicili aliè. Els joves resten a l’espera que els citi el jutge.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
479

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix