Presó per a dos membres del Motor Club Hells Angels per extorsió

Els detinguts, un d’ells veí de Sant Feliu de Llobregat, exigien a la víctima el pagament de 2.000 euros mensuals sota l’amenaça de destrossar-li la mà amb un martell.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a la Unitat Central de Segrestos i Extorsions van detenir dues persones com a presumptes autores dels delictes de robatori amb violència i intimidació, extorsió i violació de domicili. Es tracta d’un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, i un home, de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu del Llobregat.

Els fets

El 21 de març, els Mossos van rebre una denúncia del propietari d’un estudi de tatuatges de Tarragona. L’home va explicar als agents que quan sortia del seu domicili un grup integrat per tres homes l’havien abordat amb violència mentre l’intimidaven amb un martell per obligar-lo a entrar de nou a casa seva. Un cop dins, un dels homes el va amenaçar mentre els altres dos regiraven les estances a la recerca de diners. Els delinqüents li van sostreure 300 euros, segons ells, per cobrir les despeses del desplaçament. Durant el temps que van estar a l’interior del seu domicili li van donar diversos cops de puny i el van amenaçar amb el martell amb l’amenaça que li esclafarien la mà. En comprovar que només disposava de 300 euros li van exigir el pagament de 2.000 euros mensuals.

La víctima va manifestar que coneixia a un dels assaltants i que era el vicepresident del Motor Club Hells Angels. Aquest home li va fer saber que el motiu de l’extorsió era, d’una banda,  que la víctima havia tingut una relació sentimental amb la seva parella. La segona raó tenia a veure amb la competència professional que segons ell li feia donat que també tenia un estudi de tatuatges a Santa Coloma de Gramenet. Relacionat amb aquesta darrera motivació l’agressor li va retreure el fet que la víctima hagués fet córrer dins del món dels tatuadors que els integrants d’aquest grup es dediquessin a extorquir i a segrestar persones.  

Les gestions dutes a terme per part dels investigadors de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions van permetre identificar dos dels tres assaltants. Després de declarar en seu judicial el jutge va decretar l’ingrés provisional a presó d’ambdós arrestats. A hores d’ara els investigadors continuen les gestions d’investigació i no es descarten que es produeixin més detencions.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
489

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix