Detingut per distribuir droga en un parc infantil de Viladecans

El jove, que ha estat detingut, portava cabdells de marihuana en quatre bossetes i amagats en diferents parts del cos, i nou embolcalls amb una pols blanca, presumptament cocaïna.

Agents de la Policia de la Generalita-Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Viladecans van detenir un jove espanyol, de 22 anys i veí de Viladecans en el parc infantil Can Xic de Viladecans per un delicte contra la salut pública.

Els fets van tenir lloc el dimarts 9 de febrer cap a les 16 hores, durant un dispositiu de prevenció de consum i venda de drogues  al Parc infantil de Can Xic de Viladecans. A l'entrada del parc, els agents van observar com un jove, que parlava amb un altre, es trobava amb una actitud d'alerta i vigilància.El jove, quan va veure la patrulla, va marxar del lloc cap a l'interior del parc i es va separar del noi amb el qual estava parlant. Mentre marxava del lloc, el jove intentava controlar en tot moment on es trobava la patrulla.

Els mossos es van dirigir cap el jove i només aturar-lo, els va manifestar que portava marihuana i que era per consum propi Els agents el van escorcollar i van trobar que portava quatre bossetes de plàstic, amb un cabdell de marihuana en cadascuna d'elles, distribuïdes en la seva bossa, la jaqueta i en un mitjó. A més, es dóna la circumstància que el parc de Can Xic és un parc infantil.  Arran de la quantitat de substància estupefaent localitzada i a la seva preparació per a distribuir-la en petites dosis, amagades en diferents llocs, els agents van detenir el noi i el van traslladar a comissaria.

Durant l'escorcoll, li van trobar amagats en diferents parts del cos 9 embolcalls que contenien una pols blanca, presumptament cocaïna. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
489

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix