Detinguts a Esplugues dos homes acusats de robatori a Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra van enxampar-los en el marc d’un dispositiu de prevenció de robatoris a interior de pisos.

Dos homes, de 25 i 29 anys i de nacionalitat georgiana, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili a Sant Cugat del Vallès.

Els fets van succeir el mateix dia en el marc d’un dispositiu de prevenció de robatoris a interior de domicili portat a terme per la comissaria d’Esplugues de Llobregat. Cap a les 15.00 hores agents de la Unitat d’Investigació van detectar un vehicle sospitós que podria ser d’interès policial i van fer-ne un seguiment fins que van aturar-lo i van identificar els dos ocupants: dos homes de nacionalitat georgiana. Al mateix temps, una altra patrulla de proximitat de la mateixa comissaria va apropar-se al lloc dels fets per ajudar els companys durant la identificació dels sospitosos. Fetes les comprovacions, un d’ells tenia una ordre de detenció pendent per part de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Martí (Barcelona) per la seva presumpta participació en robatoris amb força a interior de domicili.

Per aquest motiu, els agents van detenir l’home i van escorcollar el vehicle. Els mossos van trobar diferents eines que s’utilitzen per obrir les portes dels domicilis (rossinyols, llana, plàstics rígids, etc.), dos panys de porta, un d’ells manipulat, que s’hauria utilitzat per practicar les obertures de les portes, i tres rellotges de marques d’alta gamma. Un d’aquests rellotges constava com a sostret en un robatori amb força en un domicili de Sant Cugat del Vallès. Per aquesta raó, els agents també van detenir l’altre home.

Els investigadors sospiten que els dos detinguts eren a Esplugues de Llobregat amb la voluntat de cometre més robatoris a interior de domicili. Així mateix, no descarten que els dos homes estiguin relacionats amb altres fets, motiu pel qual la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. De fet, un d’ells ja havia estat detingut en tres ocasions anteriors per la seva participació en robatoris amb força en domicilis.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia d’Esplugues de Llobregat, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix