Detenen tres joves per robar en domicilis de Sant Vicenç i Molins de Rei

La col·laboració entre la Policia Local vicentina i els Mossos d’Esquadra va ser determinant.

La col·laboració entre la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i Mossos d’Esquadra va permetre detenir tres joves, veïns de l’Hospitalet i Barcelona de nacionalitat dominicana i de 22 a 25 anys, com a presumptes autors de tres robatoris amb força interior de domicili.

Els fets van succeir el dimarts 15 de desembre, quan un agent del cos de Mossos d’Esquadra fora de servei va veure un vehicle, amb tres ocupants a l’interior,  aturat davant d’un portal del carrer Mare de Déu de Sant Vicenç dels Horts amb actitud vigilant. El conductor es va quedar a l’interior del vehicle i els altres dos joves van entrar al portal de l’edifici. El company va requerir una patrulla de Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i els hi va explicar la situació. Els agents van identificar al conductor del vehicle i un dels joves que havia sortit del portal. A l’interior del vehicle hi havia diverses joies que es van intervenir per tal d’esbrinar la seva procedència. També es va inspeccionar a l’interior de l’edifici però com no hi havia cap porta forçada, van deixar marxar els dos joves. El tercer jove va ser identificat amb posterioritat pel mateix agent fora de servei, ja que era el propietari del vehicle.

Posteriorment, es van recollir tres denúncies a comissaria per robatoris amb força a l’interior de domicili: dos a Sant Vicenç dels Horts i una a Molins de Rei. Els robatoris haurien succeït el mateix 15 de desembre.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu dels Mossos d’Esquadra van poder relacionar aquestes tres denúncies de robatori amb força interior de domicili amb els dos identificats per la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i el tercer jove, propietari del vehicle. Els tres van passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó per un d’ells i els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix