Intervenció de més de 6 quilos de cocaïna a l'Aeroport Barcelona-El Prat

La Guàrdia Civil va detenir una persona d'origen equatorià que transportava la droga en pots de complements alimentosos i vitamínics.

La Guàrdia Civil va intervenir en la terminal T-1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat d'un total 6,285 quilograms de cocaïna i va detenir a un ciutadà equatorià de 54 anys d'edat i veí de Molina de Segura (Múrcia).

L'equipatge facturat del passatger, que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Lima (Perú), va ser sotmès a un reconeixement per agents del Servei Fiscal, descobrint que en el seu interior hi havia deu pots de complements alimentosos i vitamínics de diferents característiques.

Cadascun dels pots ocultava en el seu interior una substància viscosa en lloc dels productes que havien de contenir, substancia aquesta que després de ser sotmesa a les proves de detecció de drogues va llançar resultat positiu a la cocaïna.

Els agents van detenir al passatger equatorià, a qui se li imputa la presumpta comissió d'un delicte contra la salut pública. El detingut i la droga confiscada van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº 5 del Prat de Llobregat.

Redacció / Foto: Guàrdia Civil


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
469

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix