Atropellen un lladre que havia sostret els focus del seu vehicle

Els dos autors, que van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra, eren veïns de Cornellà i la víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i el trencament d’una vèrtebra.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat van detenir dos joves de 19 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cornellà de Llobregat com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’atropellar un home de forma voluntària i fugir del lloc a tota velocitat, a Cornellà de Llobregat.

Els fets van succeir el dia 1 de setembre quan mitjançant el 112 es va rebre avís d’un ciutadà el qual alertava del robatori que dos homes estaven realitzant en un vehicle estacionat en el carrer del barri de l’Almeda de Cornellà de Llobregat. Pocs minuts després, la Guàrdia Urbana del mateix municipi va rebre una altra trucada on s’alertava de l’atropellament voluntari d’un home i de la fugida del vehicle que l’havia atropellat. Personats en el lloc dels fets es va localitzar la víctima, un home estès a terra, inconscient, amb ferides sagnants a la cara i amb una ferida oberta a la part superior del cap, motiu pel qual va ser traslladat al centre hospitalari en estat molt greu. Les indagacions realitzades de forma immediata pels Mossos d’Esquadra van permetre identificar el vehicle utilitzat i els autors de l’atropellament fugits del lloc, que van resultar ser dos joves. La policia els va detenir un dia després de l’incident, el 2 de setembre.

Imputats per temptativa d’homicidi

Se’ls imputa un delicte de temptativa d’homicidi, donat que van atropellar violentament la víctima, després de circular fins i tot per sobre de la vorera, i el van deixar abandonat en el lloc sense prestar-li cap tipus d’ajut o assistència. Els joves van realitzar l’atropellament tot just després d’assabentar-se que la víctima, juntament amb un altre home, els havia sostret els focus davanters i la bateria del seu vehicle estacionat en el carrer.

A més, posteriorment a l’atropellament, els dos joves van contactar amb altres amics per demanar-los que corroboressin la seva coartada amb l’objectiu d’eludir la investigació policial. Quan els mossos van recuperar el vehicle emprat en l’atropellament van poder comprovar com ja li havien canviat la lluna davantera, que havia patit greus danys durant l’atropellament, també amb la intenció d’evitar l’acció policial.

La víctima, un home de 37 anys, de nacionalitat romanesa i veí de l’Hospitalet de Llobregat, amb antecedents per homicidi i robatori violent, ha estat denunciat com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte de danys, després d’haver estat identificat per diversos testimonis com l’autor material del robatori al vehicle estacionat en el carrer que va originar els fets.

Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs sota fiança i els va retirar els passaports. A l’autor material de l’atropellament, també li va retirar el permís de conduir.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix