Tretze persones hospitalitzades per una explosió a Begues

S’ha produït aquesta matinada en un local comercial del carrer Major del municipi baixllobregatí, i segons les primeres hipòtesis apunten com a conseqüència d’una deflagració d’una bombona de gas butà.

Un total d’onze persones han resultat ferides lleus en una explosió aquesta matinada en un edifici del carrer Major de Begues en un edifici on només hi ha un local comercial, una rostisseria, que ha quedat derruït. Les primeres hipòtesis apunten a l'explosió d'una bombona de gas butà a la botiga de menjars preparats. Com a conseqüència de la defragació s'han esfondrat dos habitatges situats als números 36A i 36B. En el moment de l’incident, els inquilins es trobaven a l’interior i han hagut de ser rescatats.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) informa que, 13 persones han resultat ferides, cap d’elles greu. Es tracta de tres menors ferits menys greu i traslladats a l’Hospital de Sant Joan de Déu; 10 adults (sis homes i quatre dones) ferits de caràcter menys greu i lleus i traslladats: 5 a l’Hospital de Viladecans, 2 a l’Hospital de Sant Boi i 3 lleus donats d’alta in situ.

Una trentena de persones han estat desallotjades de les seves llars i han passat la nit a la casa de colònies de Can Rigol, mentre els bombers han treballat tota la nit per valorar els danys en les estructures dels edificis contigus al lloc del sinistre.

L'edifici del costat també ha resultat afectat per l'ona expansiva de l'explosió. A Begues, on estan celebrant la Festa Major, asseguren que podria haver estat pitjor si hagués passat en un altre horari amb més gent al carrer. La deflagració ha estat tan forta que s'ha sentit fins i tot en altres poblacions de la rodalia.

Redacció / Foto: BBVV Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix