Els Mossos desarticulen un grup especialitzat en robatoris a domicilis

S'han detingut quatre persones que formaven part d'aquest grup itinerant que actuava a tot Europa i que no tenien cap domicili conegut.

  

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cornellà han desmantellat un grup dedicat a cometre robatoris amb força a interior de domicili. El grup, format per quatre persones, estava perfectament estructurat i actuava coordinadament: mentre dos cometien els robatoris, un tercer realitzava tasques de vigilància i un quart membre s'encarregava de donar sortida als objectes sostrets. Fruit de la investigació policial s'ha pogut determinar que es tracta d'un grup itinerant especialitzat a delinquir a tot Europa ja que no tenen cap tipus d'arrelament social.

Les indagacions policials que han acabat amb la detenció dels quatre integrants del grup es van iniciar el passat mes de maig, quan es va produir un robatori a un domicili de Cornellà d'on els autors van sostreure una caixa forta amb diverses armes de foc i munició.

El grup de policia científica va trobar indicis que implicaven un dels autors dels fets i un cop identificat va permetre iniciar una investigació, tutelada pel titular del Jutjat d'Instrucció núm.3 de Cornellà.

Al llarg d'un mes d'escoltes telefòniques, vigilàncies i seguiments, finalment els investigadors van realitzar 3 entrades i registres a domicilis ubicats a Mataró i Badalona i van detenir, el passat 10 de juny, els quatre membres de l'organització.

Les armes de foc sostretes en un dels robatoris no han estat localitzades tot i que s'han recuperat objectes tecnològics i joies que s'estan estudiant per relacionar-los amb diversos fets delictius. Fins ara, s'han resolt quatre fets delictius.

També s'han recuperat eines específiques que es fan servir per realitzar robatoris amb força, com ara rossinyols, radiografies, claus modificades i documentació falsificada.

El passat 12 de juny, el titular del Jutjat d'instrucció núm.3 de Cornellà va decretar l'ingrés a presó del principal investigat, mentre que els seus col·laboradors van quedar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per tal d'establir el destí que hagin pogut tenir les armes sostretes, així com la participació d'aquestes persones en més fets delictius.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix