Sant Just Desvern celebrarà dissabte la Festa de la Pau

L’edició d’enguany es dedica a la llibertat d'expressió i la informació.

Per setzè any, Sant Just Desvern celebrarà la Festa de la Pau. Més d'una vintena d'entitats, associacions i col·lectius associats del municipi organitzen aquest dissabte 16 de maig a la tarda una festa solidària a la plaça de la Pau. Enguany està dedicada a la llibertat d'expressió i la informació.

Les entitats locals organitzaran un ampli ventall d'activitats lúdiques, de caire solidari, reivindicatives i de consciència social. Durant tota la tarda hi haurà una carpa conjunta de diverses entitats que realitzaran un mur gegant on es podran penjar missatges sobre la llibertat d'expressió i la informació.  A l'acte final, i després de la lectura del manifest a càrrec de Francesc Giralt, de La Vall de Verç, es farà caure el mur com a símbol d'aquesta llibertat.

A més, hi ha previst una xocolatada, un espectacle de circ amb Pallassos Sense Fronteres, gegants, sardanes, gospel, batucada, actuació de foc i la tradicional botifarrada que enguany dedicarà els beneficis recaptats a Periodistes Sense Fronteres.

Redacció / Foto: Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
182

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix