L’Ajuntament de Sant Vicenç tirarà endavant tres projectes socials al barri de Sant Josep

És la intervenció per joves en risc d’exclusió, un programa formatiu per famílies i joves, i promoció d’activitats de lleure.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts té llum verda per a posar el marxar tres projectes socials al barri de Sant Josep fruit del procés participatiu que es va iniciar a final de 2014. Ahir, al ple municipal, tots els regidors i regidores van donar suport al document final del procés Implica’t per Sant Josep. Els projectes que s’impulsaran han estat exposats al Casal Cívic del barri durant el febrer i finalment s’ha decidit tirar-los tots endavant. El consistori municipal baixllobregatí hi destinarà 200.000 euros en la primera fase d’actuació del 2015.

Taller de barri

Per dur a terme el procés, s’ha realitzat un taller de barri –amb la participació d’una vintena de persones- i una enquesta, que han contestat 166 persones, a més d’altres trobades i de la constitució d’una taula de barri. Un cop realitzat el procés, els projectes consensuats per la taula, desenvolupats per l’equip tècnic de l’Ajuntament i aprovats per l’assemblea són els següents:

-Projecte d’intervenció social per a joves en risc d’exclusió. Valorat en 136.000 euros.

-Dissenyar un programa formatiu destinat a famíliesi joves per treballar habilitats parentals o altres temes. Valorat en 8.000 euros

-Promoure activitats de lleure, oci i aprenentatge per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Valorat en 40.000 euros.

La resta de pressupost del Pla de barri Sant Josep (16.000 euros) estarà reservat per si sorgeix alguna variació. La proposta de suport al document final del procés participatiu l’han presentat els grups municipals de Junts x Sant Vicenç, ICV-EUiA, CiU, PSC, PP i la regidora no adscrita.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix