L’alcalde de Castellví demana suport a la Diputació per a dos projectes

Un és la remodelació del pati de l’escola, i l’altre per al de dinamització de la gent gran que comparteix amb La Palma de Cervelló.

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Lluís Tomàs, ha sol·licitat el suport de la Diputació de Barcelona per a dos projectes del municipi. Per una banda, es busca la col·laboració econòmica de l’àrea d’Educació per poder tirar endavant el projecte de remodelació del pati de l’escola, a partir del projecte dissenyat desinteressadament per l’alumnat de l’Escola Tècnica i Superior d’Arquitectura La Salle. De l’altra, s’ha parlat amb el diputat delegat de Benestar Social, Josep Oliva, sobre el projecte de dinamització de la gent gran, compartit per Castellví de Rosanes i La Palma de Cervelló.

La reunió amb l’àrea d’Educació per presentar el projecte de remodelació del pati de l’escola s’ha traduït amb l’enviament d’una carta al diputat delegat de l’àrea, Gerard Ardanuy. En la missiva se sol·licita que la Diputació de Barcelona avaluï les possibilitats de contribuir econòmicament a la materialització del projecte, que es voldria tirar endavant durant les vacances escolars d’estiu. Es tracta, doncs, d’intentar sumar el suport de la Diputació en un projecte innovador de col·laboració entre administració i Universitat i que ja compta amb el suport de la comunitat educativa de l’escola Mare de Déu de Montserrat i de l’Ajuntament de Castellví, i amb el vistiplau de la delegació d’ Ensenyament al Baix Llobregat.

Projecte conjunt

L’altra reunió, amb el diputat Josep Oliva i juntament amb l’alcalde de La Palma de Cervelló, Xavier González, va servir per explorar la possibilitat d’algun suport econòmic addicional de la Diputació de Barcelona per al projecte de dinamització de la gent gran, que en el seu inici estava integrat per la Diputació de Barcelona, la Palma de Cervelló, Sant Climent de Llobregat i Castellví de Rosanes, i del qual Sant Climent es va desvincular un temps després, fet que va comportar un increment de la despesa per a la Palma i Castellví que no es preveia en el conveni subscrit inicialment.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix