Renovació de la Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya

Joan Orrit és el nou president d'aquest organisme impulsat per l'Ajuntament de Sant Boi.

El doctor Joan Orrit, director gerent de l’hospital Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental-Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, és el nou president del Clúster de Salut Mental de Catalunya. Els càrrecs s'han renovat en la reunió del dimecres 18 de febrer. La Junta Directiva de l'associació també està formada per representants de Lundbeck (vicepresidència), el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (secretaria) i Ferrer (tresoreria). Així doncs, el Clúster de Salut Mental de Catalunya renova per primer cop la Junta Directiva. L'associació es va constituir oficialment el 16 de gener de 2013 com una concentració geogràfica d'empreses, institucions i associacions liderada per l'Ajuntament de Sant Boi.

Més membres

La Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya ha passat de 12 a 15 membres. S'hi ha ampliat la representació d'empreses amb l'objectiu d'assolir els requisits del programa Catalunya Clústers que promou la Generalitat de Catalunya per crear la marca Catalonia Clusters. La reunió de Junta Directiva del Clúster de Salut Mental de Catalunya ha tingut lloc al Palau de Marianao de Sant Boi, on l'associació inaugurarà pròximament la seu, després d'unes obres d'adequació de l'edifici.

La nova Junta Directiva dinamitzarà i potenciarà les activitats dels quatre reptes estratègics de l'associació: assistència, formació, recerca i generació d'opinió, sempre en l'àmbit de la salut mental comunitària. Amb el suport de la 'cluster manager', Marta Sánchez Bret, es treballarà per consolidar el Clúster mitjançant el desenvolupament d'un pla estratègic, la incorporació de noves empreses i la internacionalització de l'associació.

El repte

A més es planteja el repte d'aconseguir fons europeus per mitjà del programa d'investigació i innovació Horitzó 2020 i del programa FEDER Catalunya 2014-2020. Per fer-ho col·labora amb Biocat en la creació d'una Comunitat RIS3CAT en l'àmbit de la salut i amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat en la constitució del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) RIS3 Baix Llobregat.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix