Cornellà de Llobregat tindrà un nou institut al barri de Sant Ildefons

El centre educatiu començarà amb dos grups de primer d’ESO de cara al curs 2015-2016 i compartirà les instal·lacions amb l’escola Sant Ildefons.

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya obrirà el pròxim mes de setembre de 2015 un nou centre educatiu, l’Institut de Cornellà de Llobregat, que començarà amb dos grups de primer d’ESO de cara al curs 2015-2016. L’institut compartirà les seves instal·lacions amb l’Escola Sant Ildefons de la población, segons fons municipals, “perquè l’objectiu és aprofitar el màxim els equipaments disponibles al municipi i contribuir al seu manteniment i evitar-ne la degradació”.

El director dels Serveis Territorials del Baix Llobregat, Josep Maria Pérez, explica que l’objectiu d’obrir aquest nou centre educatiu en el municipi baixllobregatí “és per donar resposta donar resposta al creixement de la demanda de l’ESO, actualment són vint-i-quatre grups i arribaran a vint-i-nou de forma progressiva”. D’altra banda, destaca que el seu nom serà Institut de Cornellà de Llobregat, de moment, perquè “tots els centres educatius se’ls dóna un nom provisional fins que el Consell Escolar del Centre n’escull un que l’haurà de comunicar a l’Ajuntament que l’haurà d’aprovar per Ple i després ho comunicarà al Departament.”

L’oferta de places per a aquest nou institut ja estarà disponible en el període ordinari de preinscripció del pròxim mes de març.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix