Es presenta la nova seu de l'Agència de Salut Pública a Sant Feliu de Llobregat

L’Equip de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta dóna serveis a vint-i-quatre municipis i a prop de 454.000 persones.

El secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu i Serra, i l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José Buenaventura, van presentar ahir la nova seu de l’Agència de Salut Pública del Baix Llobregat Centre Nord-Fontsanta de Sant Feliu de Llobregat. El trasllat ha estat possible gràcies a un conveni entre l’Agència de Salut Pública i l’ajuntament baixllobregatí per ubicar aquesta seu territorial al seu municipi.

L’equip que hi presta servei està format per veterinaris, titulats superiors en salut pública, químics i farmacèutics titulars. Aquest equip de professionals vetlla per la millora de la salut pública individual i col·lectiva dels ciutadans mitjançant la provisió des de la proximitat i el treball en xarxa dels serveis de la cartera de salut pública.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya s’ordena en demarcacions regionals i aquestes en subunitats territorials corresponents als sectors sanitaris. En cada subunitat hi actua un equip territorial de salut pública (ETSP) que fa actuacions relatives a la promoció i la protecció de la salut, la prevenció de la malaltia i dóna suport a la vigilància de la salut pública, d’una manera integrada i coordinada amb els recursos municipals, amb els equips d’atenció primària, amb les unitats de medicina preventiva i salut pública dels hospitals i amb els altres agents comunitaris relacionats amb la salut pública.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
280

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix