L'Ajuntament del Prat garanteix la producció futura del pollastre autòcton

El consistori ha comprat la Granja Torres i construeix una instal·lació per a la cria de pollets.

L'Ajuntament del Prat ha reforçat la seva aposta per garantir el futur de la producció de pollastres del Prat i assegurar la pervivència de la raça pota blava. El consistori municipal ha comprat la Granja Torres, principal instal·lació de producció de pollastres de la raça Prat., i d’aquesta manera en garantirà la continuïtat i hi farà les millores necessàries. L'estacionalitat de la venda del pollastre del Prat, concentrada en les festes nadalenques, feia inviable la continuació d'aquesta granja com a negoci privat.

D'altra banda, l'Ajuntament ha construït, al costat dels horts lúdics municipals del camí de la platja, un galliner per a la cria de pollastres pota blava. Aquesta instal·lació, que s'ha cedit a l'Associació de Criadors, acollirà visites escolars i de públic en general.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix