Jornada de treball entre responsables de seguretat de SEAT i els Mossos

Amb aquestes iniciatives es vol millorar el nivell de coneixement mutu entre seguretat pública i privada.

Seguint amb la col·laboració entre el sector empresarial i el cos de mossos d'esquadra, dins del Pla Operatiu Específic Comerç i Empresa, ahir dimecres 28 de gener es va realitzar una xerrada per part de comandaments de la Unitat d'Investigació de Martorell i els responsables de seguretat de l'empresa SEAT de Martorell. La jornada es va realitzar a la comissaria de mossos de Martorell.

Es va explicar l'estructura policial, com s'organitza el cos de mossos, es va fer una visita per les instal·lacions policials, que cal fer davant d'un fet delictiu contra el patrimoni i contra les persones i conceptes bàsics sobre la denúncia, diferència entre delictes i faltes, entre robatoris amb força i furts, entre faltes i delictes de furt, la identificació, la detenció i procediment davant accidents laborals molt greus. La trobada va ser un fòrum per resoldre dubtes i sobretot, incrementar la col·laboració entre el sector de la seguretat privada i la seguretat pública.

La valoració que en fan els participants és molt positiva, ja que permet tenir un espai comú on es comparteixen experiències professionals i poder donar així un millor servei al ciutadà. La cloenda de la jornada va anar a càrrec del sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud.

Redacció / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
516

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix