Artur Mas visitarà dissabte la 164a Fira de la Candelera

A més del President de la Generalitat, també té previst la seva presència el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, el President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, o la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

La Fira de la Candelera de Molins de Rei continua sent un referent. És per això que fins i tot els polítics apunten a la seva agenda els dies de celebració per assistir i conèixer més de prop una de les fires més importants de Catalunya. Els organitzadors de la Fira ja han confirmat la presència de diverses personalitats.

Visites institucionals

El Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Recasens, té previst assistir a la inauguració (divendres). Dissabte, el President de la Generalitat, Artur Mas, visitarà la Fira, mentre que diumenge serà el torn del President de la Diputació de Barcelona, salvador Esteve, del President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, i de la presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Carme Forcadell. També altres polítics de la comarca tenen previst visitar el recinte ferial.

Canvi d’ubicacions

Amb la nova plaça del Piti del palau, la Fira de la Natura canvia la seva ubicació i passa a la plaça del Mercat, mentre que la Fira de Brocanters es desplaça a la plaça del Pati del palau de Recasens. En aquest punt també hi ha dues novetats més. Per un constat es podran veure els edificis de Catalunya en Miniatura i, per l’altre, s’habilitarà una nova àrea de descans a les ja existents. D’altra banda, la trobada de plaques també canvia d’ubicació i es farà al Pati del Palau de Recasens.

Ampliació de la Fira de Vins

S’amplia el recinte de la Fira de Vins amb part del pàrquing de la Plaça de la Llibertat, i com a novetat per donar-li més rotació al visitant es posaran taules altes o barres altes. També es canvia la copa de la Fira de Vins per una més gran com la que utilitza l’Incavi en les seves fires, més professional.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix