L'Ajuntament fa costat als nens autistes per fer un casal d’estiu a Castelldefels

Impulsa aquesta iniciativa solidària, a través de la plataforma global iWOPI, que converteix els quilòmetres que es fa mentre es practica esport en donacions econòmiques amb la finalitat de posar en marxa aquest projecte.

L'associació ISTEA (Integració Social del Trastorn d'Espectre Autista) de Castelldefels i el Centre Assistencial SIGMUND han presentat a l'Ajuntament de Castelldefels el projecte d'un casal d'estiu per aquest any 2015. Aquest Casal té com a objectiu integrar i alhora servir de suport de les necessitats educatives especials dels nens amb Trastorn d'Espectre Autista.

El consistori municipal ja ha anunciat la seva participació en aquesta iniciativa solidària, a través de la plataforma global iWOPI que converteix els quilòmetres que es fa realitzant una pràctica esportiva en euros. D’aquesta manera, el municipi baixllobregatí es converteix en la primera ciutat a nivell mundial que connecta amb els seus ciutadans a través de iWOPI i incorpora les xarxes socials i l'activitat física per dur a terme projectes d'alt impacte social amb la col·laboració de les empreses.

Recerca d’empreses patrocinadores

En aquests moments, l'Ajuntament de Castelldefels busca empreses patrocinadores per aquesta causa solidària i alhora proposa als seus ciutadans aquesta innovadora forma de col·laborar de manera altruista amb aquestes associacions. Aquelles persones que desitgin col·laborar amb aquesta causa s'han d'inscriure en iwopi.org. D'aquesta manera, podran donar els quilòmetres que realitzin mitjançant la seva activitat física a la causa de la nostra ciutat, que posteriorment seran convertits en euros per part de les empreses col·laboradores.

El projecte de creació d'un casal d'estiu per a nens amb Trastorn de l'Espectre Autista s'ha quantificat en un total de 12.000 euros. La causa s'inicia aquest dilluns 26 de febrer i podrem donar els nostres quilòmetres fins al 26 d'abril.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
528

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix