Cornellà de Llobregat tindrà el seu Mercat de Pagès

Se celebrarà cada diumenge de l’any al parc de Can Mercader i comptarà amb productors del Parc Agrari i de tres locals (Cervesa Cornèlia, Tecsalsa i Pasticana).

Cornellà de Llobregat se suma, a partir d’aquest diumenge 18 de gener, als municipis del Baix Llobregat que compten amb un Mercat de Pagès. Una iniciativa que apropa fruites i hortalisses de temporada de productors locals a la ciutadania del municipi, cosa que compleix una doble funció: dinamitzar el teixit social i econòmic local, alhora que redueix la contaminació pels transports. La cita tindrà lloc cada diumenge de l’any (a excepció dels centrals d’agost), de 10 a 14 hores, al parc de Can Mercader.

Al Mercat de Pagès de Cornellà hi haurà, de moment, un total de vuit parades de productors comarcals i altres tres exclusivament locals on participen la Cervesa Cornèlia, Tecsalsa (un centre d’ocupació per a persones amb algun tipus de discapacitat que vendran plantes aromàtiques i accessoris per als horts domèstics) i Pastinaca (una associació de productors i consumidors de productes agrícoles, amb seu al restaurant El Diván de los Sentidos).

Redacció / Foto: Consell Comarcal Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
516

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix