Volen reduir els excrements d’animals de companya

El pròxim 15 de gener donarà inici a Molins de Rei a la campanya “Jo m’apunto a un vila neta”.

L’Ajuntament de Molins de Rei i els responsables veterinaris i de botigues de productes per animals de companyia encetaran el pròxim 15 de gener la campanya “Jo m’apunto a una vila neta”. Totes les persones de Molins de Rei que tinguin un gos es poden inscriure a la campanya a través de la pàgina web www.molinsderei.cat/jomapunto o de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Un cop inscrites es descarregaran un resguard amb el qual podran anar amb la seva mascota a qualsevol dels 12 establiments adherits a la campanya a subscriure el seu compromís de mantenir nets els carrers de Molins de Rei. A canvi obtindran un dispensador de bosses i un distintiu pel seu animal conforme s’han adherit a la campanya. A més, totes les persones que utilitzin les xarxes socials per difondre la campanya entraran en el sorteig d’un lot de productes per animals de companyia gentilesa dels establiments adherits a la iniciativa.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha destacat que “aquesta acció de sensibilització, combinada amb les inversions que hem fet amb àrees de lleure i pipicans durant els darrers anys, deixa sense cap excusa a la gent que no respecta l’espai públic i que haurà d’afrontar sancions si el seu gos embruta la vila”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també ha incidit en el fet que “un dels objectius estratègics del mandat era millorar la qualitat de l’espai públic i això s’ha de fer amb grans inversions com el Pati del Palau, però també amb accions que precisen de la cooperació dels ciutadans, com volem transmetre amb aquesta campanya”.

L’Ajuntament ha editat tríptics informatius que repartirà en equipaments, escoles i establiments. I també destinarà un agent cívic que es dedicarà exclusivament a difondre la campanya entre tothom que passegi un gos. Aquest agent també podrà inscriure a qualsevol persona que ho vulgui en el mateix moment.


Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix