Més de 20.000 nens i nenes van visitar la Fira Infantil de Nadal

Fira de Cornellà es va convertir en un aparador d’il·lusió i màgia per als més petits de la ciutat i de la comarca.

La Fira Infantil de Nadal de Cornellà de Llobregat va tancar dimecres passat les seves portes després de rebre la visita d’uns 20.000 nens i nenes d’entre 2 i 12 anys. Una xifra que només correspon a la franja d’edat que necessitava entrada per accedir al recinte, sense comptabilitzar la gran quantitat d’adults que els hi ha acompanyat de forma gratuïta. Així, la vint-i-dosena edició del saló va complir les seves expectatives. Des del passat 19 de desembre per a escoles i des del dia 24 per a la resta de públic, Fira de Cornellà es va convertir en un veritable aparador d’il·lusió i màgia.

La franja d’edat majoritària dels nostres visitants va ser els petits d’entre 7 i 12 anys. Els nens i nenes d’aquesta edat van poder gaudir dels castells inflables, del karaoke, dels videojocs... Molts menors van poder sentir predilecció pels més de 3.500 metres quadrats dedicats als esports on la pista de futbol sala ha estat l’estrella. D’altra banda, els més grans també van poder gaudir amb la gran gamma de tallers creatius i de treballs manuals. Han destacat el taller de maquillatge i el dedicat a la fauna i flora del Baix Llobregat, organitzat amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cornellà.

A més, els més petits -d’entre 2 i 6 anys- es van decantar per les atraccions típiques de fira instal·lades i els castells inflables com el de les princeses, el dels Simpson o els llits elàstics. Les més artistes, sobretot nenes, es van poder ficar en el paper de grans cantants amb el Karaoke on enguany la cançó de la nova pel·lícula Frozen de la factoria Disney va batre rècords. També es van poder escoltar en nombroses ocasions, versions de Violeta i d’altres ídols infantils.

Redacció / Foto: Fira de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El Casal de joves de Sant Feliu de Llobregat

La Cambra de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Feliu impulsen GiraFeina

La fira d’ocupació tindrà més de 320 ofertes disponibles i se celebrarà el 10 de maig -de 9.30 a 14.00h i de 15.30 a 18.00h- al Casal de joves de…
137

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix