Els Mossos participen en la VI Setmana Solidària del CC Vilamarina

El centre comercial viladecanenc va acollir una exposició de diferents vehicles i es va organitzar diverses activitats amb aquest cos policial.

El passat dissabte 13 de desembre va tenir lloc al centre comercial Vilamarina, i per sisè any consecutiu, una fira d’emergències de caràcter solidari, en la qual hi va participar la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Viladecans. Aquesta participació es va inscriure dintre dels actes de la sisena Setmana Solidària organitzada pel centre comercial. A més dels Mossos d’Esquadra, hi van prendre part l’Ajuntament de Viladecans, Bombers, Creu Roja i el Banc de Sang, entre d’altres entitats. Durant la jornada es van organitzar esdeveniments de caràcter lúdic, com actuacions musicals i de màgia, a més d’una botifarrada i també una xocolatada popular.

La participació dels Mossos d’Esquadra es va concretar en l’exposició de diferents vehicles, cotxes i motocicletes on els més petits van poder pujar-hi. A més es van fer carnets policials infantils i també es va poder veure i fer-ne ús de materials de treball de les unitats de Policia Científica, TEDAX i ARRO.

Aquest esdeveniment es va realitzar amb la finalitat de recollir joguines i aliments, destinats a les famílies més desfavorides de la població baixllobregatina, essent un acte més dintre del projecte Viladecans Solidària, endegat des de l’Ajuntament de Viladecans que en ocasions anteriors ja ha dut a terme diferents iniciatives dirigides principalment a la recollida d'aliments.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí

La Festa Major de Sant Boi 2024 escalfa els motors

El pregó anirà a càrrec de la il·lustradora santboiana Raquel Gu, mentre que en l'apartat de la cultura popular destaca la presentació d'un nou…
529

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix