Cedeixen màquines i material de gimnàs a les presons

L’Ajuntament de Sant Vicenç i el departament de Justícia de la Generalitat signen un conveni on hi ha també una partida destinada als centres educatius de Justícia Juvenil de Catalunya.

Entre el material cedit, hi ha bicicletes estàtiques, una el·líptica, màquines per a flexions de cames, per a musculació de les espatlles o per als abductors

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha signat un conveni amb el departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya a través del qual cedeix temporalment –en el futur serà definitiu- l’ús temporal d’una sèrie de màquines, equips i articles de gimnàs perquè es puguin utilitzar als centres penitenciaris catalans.

Es tracta de material que hi havia al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts–Piscina Montserrat Canals abans de la remodelació que s’ha dut a terme recentment. Segons consta en el conveni, el departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya es compromet a destinar les màquines i material rebut a la pràctica d’esports en els centres penitenciaris i als centres educatius de Justícia Juvenil de Catalunya, per tal de fomentar l’esport entre els interns d’aquests centres.

Entre el material cedit, hi ha bicicletes estàtiques, una el·líptica, màquines per a flexions de cames, per a musculació de les espatlles o per als abductors, entre d’altres. També hi ha un simulador d’escales i diversos jocs de peses.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Vicenç

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
186

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix