Abrera augmenta la recollida de tèxtil usat amb un 17,1%

En el primer semestre de 2014 s’han recollit 9,2 tones de roba i calçats usats respecte al mateix període de l’any passat.

Abrera continua donant mostres de la seva conscienciació amb solidaritat i el medi ambient. En el primer semestre de 2014 s’ha augmentat un 17,1% la recollida de tèxtil usat al municipi baixllobregatí. En total s’han recollit 9,2 tones de roba i calçats usats, respecte a les gairebé 7,9 recollides en el mateix període de l’any passat a través d’una xarxa de deu contenidors instal·lats arreu del de la localitat per l’ONG Humana.

El reciclatge i reutilització del material tèxtil és un servei gratuït que suposa un estalvi important en els costos de recollida i eliminació de residus urbans. Aquest reciclatge contribueix a la protecció del medi ambient en reduir en part els residus generats pels ciutadans, atorgant una segona vida a una roba que d’una altra manera aniria a parar a l’abocador per a ser incinerat. Cada quilo de roba que es reutilitza i no és incinerat estalvia l’emissió de 3,169 kg de CO2.

Els recursos obtinguts amb la gestió del tèxtil es destinen als programes de protecció del medi ambient, cooperació al desenvolupament amb programes a l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia, i ajuda social d’Humana.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
187

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix