Més vigilància a Castellví durant la campanya de recollida de la fruita

Serà el tercer any que Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i el cos de vigilants del municipi realitzaran aquest dispositiu conjunt.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell, conjuntament amb el cos de vigilants de Castellví de Rosanes i Agents Rurals, han iniciat aquests dies el dispositiu de vigilància rural 2014 coincidint amb l’inici de la campanya de recollida de la fruita dolça. Aquest dispositiu s’estendrà durant tot l’estiu i està orientat a prevenir delictes i faltes contra el patrimoni.

En la planificació del dispositiu hi han col·laborat “de forma notòria”, assenyalen des de Mossos d’Esquadra, els diferents col·lectius de pagesos, el teixit agrícola i les agrupacions més representatives del sector, així com els diferents ajuntaments implicats.

El dispositiu s’emmarca dins del Pla Operatiu Específic del Món Rural que realitza el cos de Mossos d’Esquadra a nivell de tot Catalunya, i contempla, addicionalment, la possibilitat que els agents del cos de Mossos d’Esquadra puguin recollir cert tipus de denúncies en el mateix lloc dels fets.

Altres municipis

Castellví no és l’únic municipi que forma part d’aquest dispositiu, ja que segons que han informat des de Mossos d’Esquadra també es durà a terme a Martorell, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Esparreguera i Olesa de Montserrat, en col·laboració amb els respectius cossos policials. El dispositiu rural consistirà en controls de pas en zones d’accés i sortida d’àrees rurals i patrullatge dinàmic enfocat a evitar furts de productes agrícoles i robatori de maquinària agrícola.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix