Gran resposta dels ciutadans en la Fira de Sant Isidre

Viladecans va establir un nou rècord nacional de dòmino humà.

Per 44è any consecutiu l’exposició de paneres de fruits del camp va ser el centre de la Fira de Sant Isidre. L’activitat agrícola de Viladecans i la comarca fou protagonista el passat de setmana, en un esdeveniment que amb el temps ha incorporat molts altres participants. La inauguració va tenir com a convidada d’honor l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez. Acompanyada de l’alcalde de Viladecans i bona part dels regidors, van visitar els estands de la Fira Comercial, on les empreses es van donar a conèixer. També van passejar per la 13a Mostra d’Entitats, un exemple del dinamisme de la vida associativa de la ciutat. L’alcalde del municipi baixllobregatí, Carles Ruiz, va destacar que “la Fira de Sant Isidre és un element ciutadà de primer ordre. Durant tots els dies la resposta dels ciutadans de Viladecans ha estat massiva, ja que van voler sortir i visitar-la amb família o amb els amics, per veure coses i, evidentment, les entitats i els comerciants van aprofitar a ensenyar el que fan”. D’altra banda, Jose Luis Atienza, regidor de Cultura, va explicar que ”la Mostra d’Entitats va ser una demostració de la vitalitat que hi ha al municipi.”

Xarxa de biblioteques

L’Ajuntament de Viladecans ha encarregat a la Diputació de Barcelona una planificació de la futura xarxa de biblioteques de la ciutat. Així ho ha anunciat l’alcalde, Carles Ruiz, durant la visita a l’estand municipal a la Fira de Sant Isidre. Precisament, l’estand es va dedicar a la lectura amb motiu dels quinze anys de la Biblioteca de Viladecans.

Repte assolit

Més de 1200 persones van participar en un dòmino humà que va fer un recorregut que anava del Cúbic fins al parc de Vila Marina per establir un nou record nacional i d’aquesta manera es va aconseguir el repte que es van marcar els organitzadors, l’associació Spanish Domino Fans. L’activitat va gaudir de la participació de totes les entitats locals que van col·laborar juntes per la realització d’aquest gran repte.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix